דלג על חיפוש
דלג על חיפוש
סגירה

5.3.2025 - וובינר בנושא דימוי מנטלי בפיזיותרפיה: מציאות או דמיון ?

הרצאת זום מטעם קבוצת עניין גריאטריה

דימוי מנטלי בפיזיותרפיה לאוכלוסייה גריאטרית וכללית : הדמיון עולה על כל מציאות!


מרצה: ד"ר עמית אברהם B.P.T, MAPhty, PhD
חבר סגל בכיר במחלקה לפיזיותרפיה באוניברסיטת אריאל וראש המעבדה לחקר דימויים מנטליים ופוטנציאל אנושי. 
בוגר תואר ראשון בפיזיותרפיה מאוניברסיטת תל-אביב, תואר שני והתמחות קלינית בפיזיותרפיה של שריר ושלד מ-University of Queensland (אוסטרליה), ותואר שלישי בפיזיותרפיה מאוניברסיטת חיפה. 
ד"ר אברהם השלים השתלמות בתר-דוקטורט בת שש שנים ב-Emory University Medical School (אטלנטה, ארה"ב), במהלכה כיהן גם כפרופסור נלווה במחלקה לקינזיולוגיה של (Athens, GA, USA) University of Georgia. 


דימוי מנטלי (Mental Imagery)  הינו תהליך קוגניטיבי של יצירת חוויות, תחושות ו/או מראות המתאפשרים גם ללא נוכחות הגירוי הממשי.
יעילות השימוש בדימויים מנטליים לשיפור יכולות מוטוריות וקוגניטיביות הוכחה מחקרית במגוון אוכלוסיות.  

בהרצאה זו, נסקור את הרקע המדעי של דימויים מנטליים והשימוש בהם לשיפור יכולות תפקודיות, כולל דוגמאות ממחקרים שערכנו בשנים האחרונות . כמו כן נציג את היתרונות והחסמים לשילוב הגישה במסגרת הטיפול הפיזיותרפי המקובל. 
בסיום ההרצאה, יינתן זמן לשאלות המשתתפים.


הולך להיות מרתק!!

5.3.2025 
בשעה 20:00


השתתפות ללא עלות - מותנה בהרשמה מראש



לינק ישלח לנרשמים ביום ההרצאה לקראת השעה 16:00
במידה ולא קבלתם לינק להרצאה מספר שעות לפני שהיא מתחילה -
פנו אלינו בוואטס אפ 036888104

עבור לתוכן העמוד